Konya İl Başkanlığı

Deva Partisi Konya İl Başkanlığı Konya merkez ilçelerde, ilçe teşkilatlarını tamamladı. Deva Partisi Konya İl Başkanlığı Konya merkez ilçelerde, ilçe teşkilatlarını tamamladı.

17 Tem 2021

Karatay İlçe Başkanlığına Ahmet Tahralı,

Meram İlçe Başkanlığına Ramazan Bilgiç atandı.

İl Başkanı Seyit Karaca;

İnce eleyip sık dokuyarak ilmek ilmek işlediğimiz teşkilat yapılarımızı, vatandaşımızın sorunlarına çare üretebilecek yol arkadaşlarımızla güçlendirdik.

Deva Partisi, sadece isminde deva olan bir parti değil.

Yaşanan olumsuzluklara da deva olabilme gayreti ile çalışmalarına devam eden bir partidir.

Aramıza yeni katılarak gücümüze güç katan merkez ilçe başkanlarımızla ve taşra teşkilatlarımızda durmaksızın sahada faliyet gösteren ilçe başkanlarımızın gayreti ile Türkiye’nin Deva’sı olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Son günlerde Partimize ve Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın tavsiyelerine kulak vererek bizlere her geçen gün daha fazla teveccüh gösteren vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz.

Pandeminin verdiği olumsuz ortamların azalması ile kısa zaman sonra sahada vatandaşlarımızla da buluşmalarımıza başlayacağız.

Sorunları ofis odalarında değil bizzat yerinde görerek insanımızın sorunlarını çözmek için adımlarımızı daha da sıklaştıracağız.

Ahmet TAHRALI, 1972 yılında Konya’nın Karakaya Köyünde doğmuştur. İlkokulu Nakipoğlu İlkokulu’nda, Ortaokulu Karma Ortaokulu’nda, Lise tahsilini ise 1990 yılında Konya Fatih Teknik Lisesi Elektronik Bölümü’nde tamamlamıştır. 1992 yılında A.Ö. Fakültesi İş idaresi eğitimine ara vererek vatani görevini tamamlayarak iş hayatına atılmıştır. Ticari hayatına 1994 yılından bugüne günümüz teknolojisi, bilgisayar ve internet yazılım alanlarında iş hayatına devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır. Orta seviyede İngilizce bilmektedir.

RAMAZAN BİLGİÇ, 18.03.1962 tarihinde Konya’da doğmuştur. İlk, Orta ve Lise tahsilini Konya’da tamamlamıştır. 1982 yılında babası Mehmet Hikmet Bilgiç tarafından 1944 yılında kurulan Evliya Pazarı Tekstil Kolektif Şirketinde iş hayatına atılmıştır. 1996 ila 2000 yılları arasında Menkul Değerler Şirketinde yöneticilik yapmıştır. 2000 ve 2014 yılları arasında Petrol istasyonu İşletmeciliği yaptıktan sonra; tekrar 2014 yılından itibaren tekstil sektörüne dönmüş, Persan Tekstil A.Ş. nin Konya Bayiliğini yapmış ve halen kendi aile şirketlerinde yöneticilik yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #TEŞKILATLANMA
  • #MERAM
  • #KARATAY

SONRAKİ HABER

Kıbrıs Barış Harekatı 47. Yıl Dönümü

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

17 Tem 2021